Meidän kokemuksia ujouden voittamisesta - LOLAPUA
20,017
Reddit

Kommentteja
 • Renata Tino
  Renata Tino

  Live ei ole kilpailu, vaan matka Sama koskee kaupankäyntiä, ota aikaa oppia ymmärtämään ja tuntemaan kaupat täydellisesti ja tuntemaan sinulle sopiva strategiatyyppi. Olen menettänyt valtavan määrän rahaa tietämättömyyteni vuoksi, etten ymmärtänyt iq-optioiden kaupan perusteita, ja tämä tapahtuu varmasti kaikille, jotka kiirehtivät siihen ilman täyttä tietämystä kaupoista. mutta tänään ymmärrän työn täysin ja menestykseni menee rouva Samanthalle, hän paitsi antoi strategiansa myös opetti minulle työn perusteiden ymmärtämisen perusteet ja oikean ajan valmistautua uuteen tapahtumaan. Olen saanut niin paljon hänen neuvoistaan, jos sinulla on vaikea käydä kauppaa tai olet uusi kaupankäynnissä, suosittelen häntä kaikille luottavaisin mielin, voit lähettää hänelle viestin WhatsAppin kautta (+12064148347)

 • Kurjenjalka
  Kurjenjalka

  Tilatkaa tämä kanava, jos haluatte nähdä oikeasti hyvää sisältöä. Juomat ovat lähellä sydäntä ja sen tulette näkemään. Sisältöä suoraan sydämestä.

  • Renata Tino
   Renata Tino

   Suurin osa binäärisissä optioissa ja valuuttakaupassa kirjatuista tappioista johtuu kertaluonteisesta kaupasta ja kokemuksen puutteesta. Et voi olla hyvä kauppias, jos sinulla ei ole kauppojen kokemusta ja etiikkaa. Kauppa on nykyään erittäin kilpailukykyistä ja kattaa pitkän ajan. Kaupankäynnissä on helppo ansaita voittoa radikaalien tappioiden tekemiseksi ja voiton ansaitseminen riippuu päätöksestäsi katkaista pitkä puhe. Neiti Samantha J on ollut hyvä apulainen minulle ja monille ihmisille binäärioptioiden ja Forex-kaupankäynnin suhteen, hän on asiantuntija, hän käyttää ainutlaatuista strategiaa ja osaa käydä kauppaa ja tehdä johdonmukaisia ​​voittoja ja maksimoida voittoja kauppiaille. hänet WhatsAppin kautta (+12064148347)

 • Aapo Salonen
  Aapo Salonen

  Ville ja eetu puhuu seksistä 5 second later Huutista

 • elawa
  elawa

  uusi salaliittoteoria on se että yläasteella opet aivopesevät sun vanhat kaverit yhtäkkiä loittonemaan susta että koulupsykiatrit sais uusia asiakkaita kun yksinäiset oppilaat menee keskustelemaan ongelmistaan

 • SNKR Champagne
  SNKR Champagne

  mikä drumpädi siinä teillä on käytössä, mistä esim se intro lähtee:D

 • Neveri
  Neveri

  Parisuhde on aina töitä vaativaa ja vaatii myös kompromisseja. Jos olet aina itsekäs (tai siis lähinnä mietit että mitä juuri SINÄ haluat) siinä parisuhteessa, niin et ehkä sitten ole valmis parisuhteeseen. Kenenkään kanssa ei kannata olla vaan sen takia, ettei halua jäädä yksin. Kyllä se parisuhde on silloin hyvä kun se on molemminpuolista ja olet myös itse valmis siihen suhteeseen kaikin puolin. En usko itse siihen, että täydellistä parisuhdetta on, ainakaan sillä tavalla kun mitä sana täydellinen tarkoittaa. Ensin kannattaa varmaan määritellä se mitä se täydellinen itselle tarkoittaa ja sitten miettiä miten sellainen parisuhde on mahdollinen. Jos se on ihan täysin kohtuutonta niin kyllä se silloin tarkoittaa vaan sitä ettei ole valmis. Mielummin sitten on yksin ja selvittää ensin itselle sen mitä haluaa. Turhaan sitä toista ja itseään alkaa satuttamaan sillä että pettää tai jotain muuta ikävää. Se ruoho aina jonkin ajan jälkeen saattaa näyttää vihreältä kun löytää jonkun johon ihastuu, mutta pitää muistaa että se toinen mielenkiintoinen, ehkä helvetin hyvän näköinen henkilö ei ole loppujen lopuksi sitä mitä ulkokuori antaa ymmärtää. Veikkaan että tässä on kyse siitä, kun asiat arkistuu niin sitten se "magia" siitä suhteesta katoaa. Ei ole enää niin jännää nähdä sitä toista osapuolta kun se toinen on joka aamu ja ilta siinä vieressä. Joka kerta se on kuitenkin se sama persoona eikä muuksi muutu. Se on se illuusio, joka kaikille rikkoutuu joskus eikä siitä pääse mihinkään. Se tulee rikkoutumaan niin ensimmäisen kuin neljännenkymmenennenviidennen kumppanin kohdalla. Tärkeintä on että ne syyt miksi toisen kanssa on, ovat oikeat. Tykkäät ulkonäöstä, persoonasta, intresseistä (vaikka ei olisikaan samat kuin omat), ja että sen kumppanin kanssa on hyvä olla. Ne on ne tärkeimmät. Jos suuri osa niistä puuttuu niin ei se silloin ole kovin hyvä suhde. Jos ei halua olla tekemisissä toisen kanssa niin ei se silloinkaan ole hyvä suhde. Ihastumisia saattaa tulla.. mitä sitten?!? Joskus toisen naama, tapa tehdä asioita tai maneerit ärsyttää... mitä sitten?!? Se on ihan normaalia. Parhaan kaverinkin naama alkaa todennäköisesti ärsyttämään jos tarpeeksi kauan olette saman katon alla (tai vaikkapa omien vanhempien). Tärkeintä on että itse tietää mitä suhteelta haluaa ja on hyvin tietoinen siitä myös mitä toinen haluaa. Vanha fraasi on että suhteessa ollaan yhdessä eikä siellä ole "minää". Ja se tavallaan pitää paikkansa koska jos vain elät pelkästään itsellesi ja omille tarpeillesi suhteessa niin sanoisin että olet aika huono kumppani siinä suhteessa. Tarkoittaa sit,ä ettei ehkä ole vielä valmis vakavaan parisuhteeseen (että asuu saman katon alla jne.) Todennäköisesti kukaan ei tätä lue ja noh aika ajatuksen virtaa on, mutta jotenkin näin tarpeelliseksi vastata. Kaikki lukijat (jos yhtäkään on) voi vetää tästä omat johtopäätökset miten toimia asioissa kun eipä niille KOSKAAN ole mitään absoluuttista oikeaa vastausta.

 • PikaChin
  PikaChin

  Hyvä kun rupesitte puhumaan seksistä niin mulla videon kuva jäätyi Eetun naamaan 11:39 mutta puhe jatkui. Toi aivan uutta ulottuvuutta päivän pokspodcastiin.

 • aaapina100
  aaapina100

  Voitteko puhua korona viruksesta

 • Jopetsu1 1
  Jopetsu1 1

  Oisko seraavaks kuinka saada unta... kello on 4.19 kun tätä kirjoitan..

 • TumBBBu
  TumBBBu

  Ujoille ja esiintymispelkoisille on monesti jotain ryhmiä, missä opetellaan pitämään esitelmiä, tuli myös ihan yliopistossa vastaan. En ikinä tosin niihin ole uskaltanut mennä, koska tuntuu ihan hullulta heittää itseään semmoiseen paikkaan :DD Nyt työhön siirryttäessä huomannut itsestä ihan uusia puolia ja löytänyt niitä kommunikointitaitojakin. Se kun löytää samanhenkisiä ihmisiä ympärille niin tekee jo paljon! Yliopistossa esitelmät pienemmille ryhmillekin auttoivat tosin kun aiheet ovat mielenkiintoisia ja itseä koskevia, mutta pakottivat menemään tällaisiin tilanteisiin. Ei mua mitkää kirjaesitelmät lukiossa kiinnostanu! Terkuin 26v ujo.

 • Hasu
  Hasu

  Etsi vallaton100:D

 • Kaisla Maria
  Kaisla Maria

  Eeddspeaks matte vinkare on parhaat tubettajat

 • PyroSuomi
  PyroSuomi

  Nonni Eetu, täksi kesäksi powerparkkiin aukeaa uusi vuoristorata ja viimevuonna tuli uusi flatride. Olisiko tänä kesänä powerpark video tulossa?😁

 • Niko Kuusisto
  Niko Kuusisto

  Nämä on kyllä parhaita!

 • Kushcash
  Kushcash

  ei vittu viininpunanen huppari is back??

 • Oskari_ Husso
  Oskari_ Husso

  Long dark

 • PATRICIA STRÖM NAKED! TULE KANAVALLENI!
  PATRICIA STRÖM NAKED! TULE KANAVALLENI!

  jotaa hauskempii aiheit ois kivempi kuunnella

  • 12EXECC12
   12EXECC12

   Hyvä nimi toho ja

  • 12EXECC12
   12EXECC12

   Mikä toi sun nimi on :DDDDDDDDDDD

 • KesäEsa
  KesäEsa

  viininpunainen huppari perkele

 • Noora
  Noora

  Mä nukahan joka kerta ku kuuntelen teitä🤣

 • Satu K
  Satu K

  Kannattaa lukea Liisa Keltikangas-Järvisen kirjoja ujouteen liittyen, hän puhuu musta tosi kannustavasti aiheesta. Meitä on moneen junaan ja se on iso rikkaus se.

 • Sahre
  Sahre

  Mä tykkäsin, että tää oli vähän "kypsempää"! Vaikka vitsailitteki, että olitte kuin Poks (tykkään Poksista, niin ei ole musta yhtään huono asia🙈). Mutta oli kyllä hyvä jakso!

 • Sunpield
  Sunpield

  Isot miehet, älkäähä ujostuko seksistä puhuttaessa :DD just ihan mahtavaa että otitte aiheen esille ja oikeesti toitte tohon asiaan ittestänne syvyyttä, ei pidä olla vaan naisten juttu puhua seksistä avoimesti :)

 • TheRuinedWonderland
  TheRuinedWonderland

  Mun mielestä tätä suhdetilannetta ei kannattaisi miettiä siltä kantilta, että lähteekö katsomaan "onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen", koska suhteesta ei pitäisi koskaan vaihtaa lennosta toiseen. Tällä tyylillä on vaarana tuoda mm. vanhan suhteen ongelmat mukana uuteen suhteeseen. Eli mun mielestä kannattaisi miettiä ennemmin, että lähteekö korjaamaan suhdetta vai onko mieluummin yksin. Jos ero tulee, niin sitten on joka tapauksessa paremmat lähtökohdat katsoa se toinen kortti. Tosin tässä tapauksessa en tekisi sitäkään, koska vastapuoli on varattu. Joidenkin ihmisten ulosanti voi olla hyvinkin flirttailevaa, vaikkei sillä ollilsi mitään niin sanottuja taka-ajatuksia.

 • Henna
  Henna

  Mä olin peruskoulussa todella ujo ja hiljanen. Kyl mul aina oli 1 tai useempi kaveri, ettei yksin ollu. Mut olin hiljanen myös, ni syrjittii. Pidettii outolintuna ja olin kaverina sellasille joskus, jotka oli ns. Erityisempii (erityislapsii yms). Ni siks mua syrjittii. Mutta ujous poistu vähän AVA-luokal ku ope oli sellai joka puhu suoraa ja nälvi meitä leikillää. Se autto vähän. Sit ku opiskelin lähihoitajaks (jännä alavaihtoehto kyllä ujolle) ni siin enemmä rohkaistu ja viimestää työelämä opettanu rohkastuu. Koko ajan enemmän ja enemmän. Mun yks vanha idoli sano hienosti mulle ku kysyin miten se pääs ujoudest eroo (laulaja ja näyttelijä ja hän on ujo ihminen) ni sano, että se ujous pysyy aina osana sua, mutta voit sitä yrittää lieventää.

 • Janssoni
  Janssoni

  Omasta mielestä se ujous lähtee vanhemmalla iällä luonnostaan. Itse tosin oon aina ollut aika hiljainen, mutta en koe olevani enää niin ujo kuin nuorempana.

 • Eetutti
  Eetutti

  Omasta mielestäni ei ehkä tän henkisessä podcastissa pitäisi käsitellä noinkin laajoja, moniulotteisia ja "riskialttiita" kysymyksiä kuin toi ensimmäinen kysymys

 • PATRICIA STRÖM NAKED! TULE KANAVALLENI!
  PATRICIA STRÖM NAKED! TULE KANAVALLENI!

  jotaa hauskempii aiheit ois kivempi kuunnella

 • PATRICIA STRÖM NAKED! TULE KANAVALLENI! [KM][
  PATRICIA STRÖM NAKED! TULE KANAVALLENI! [KM][

  jotaa hauskempii aiheit ois kivempi kuunnella

 • Heksu
  Heksu

  Semmonen sovellus kun wink siellä on paljon imisiä jotka ettii juttu seuraa tai kavereita tosin lähes kaikki alle 18v mutta kuitenki saa ainakin ''netti'' kavereita joss ei muuta!

 • Jarskagamer 5428
  Jarskagamer 5428

  Viininpunaisen hupparin paluu

 • iwalk US
  iwalk US

  Tohon kaveri juttuun, niin jos sä oot aina se puolisko joka joutuu kyselee sitä ulos. Niin älä kysele enää, jos se on oikeesti sun kaveri se koodaa sulle, jos ei ni sit voit jättää sen omaan arvoonsa. Sun pitää kunnioittaa ittees.

 • khissu
  khissu

  Tollasessa tilanteessa pitäs tiedostaa myös omat huonot puolensa. Jos miettii sitä mikä kumppanissa ärsyttää sua, niin aivan varmasti sussa on myös jotain joka ärsyttää sitä kumppania. Intohimoa voi myös luoda yhteisellä ajalla ja sen eteen täytyy tehdä töitä.

 • Hilary10
  Hilary10

  Ihastumisvaiheen jälkeen tulee arkistumis- ja itsenäistymisvaihe, jolloin moni päättää parisuhteen ja lähtee hakemaan muista sitä ihastumista ja hullaantumisvaihetta. Ja seuraavassa parisuhteessa ollaan pian samassa tilanteessa kun ihastuminen hälvenee. Se kohta on se, kun pitäisi alkaa tehdä töitä parisuhteen eteen. Tietty jokainen päättäköön itse onko suhde kehittämisen ja kasvamisen arvoisen oloinen.

 • BLESSED MIKE
  BLESSED MIKE

  Tää sarja on kyl hyvää ja ajatuksia herättävää kelailua :) omassa suhteessa ongelma on kun toinen ei osaa yhtään ottaa mitään kritiikkiä vastaan vaikka sen esittäisin kuinka nätisti :/

  • BLESSED MIKE
   BLESSED MIKE

   @Hikky Olen no vähän monimutkasempi juttu kun 6 vuotta jo yhteiseloa takana ja useempi lapsi :)

 • E mil
  E mil

  Tänään otin yhden askeleen ja tällä menolla saatan jo olla seuraavalla viikolla jääkaapin oven edessä

 • Johtaja
  Johtaja

  eikö IHMISTEN KANNATTAS laittaa ikää ja ongelma? helpottus teidän duuniki isosti eikä menis mettää jos on tyylii tälläsiä kyssäreitä pojat???? oonko iha hakoteillä?

  • Johtaja
   Johtaja

   @eeddspeaks :)

  • eeddspeaks
   eeddspeaks

   Hyvä ehdotus. :) Täytyy kysästä tulevaisuudessa ongelmia tarjonneelta vähän taustatietoja. Kiitos Emily!

 • Kähkönen
  Kähkönen

  jotaa hauskempii aiheit ois kivempi kuunnella

 • Veke
  Veke

  👍Asiantuntijoita jotka tuntee asiansa.

 • Jays Racing
  Jays Racing

  missä villen nagamorich haaste

 • Elkku TV
  Elkku TV

  Vitsi mä säikähdin kun tos tuli vaan yhtäkkii mainos mis kuulu räjähdys ääni

 • PaskatVideotFan
  PaskatVideotFan

  hyvät upload ajat 👍🏿

 • Aarnilapsi
  Aarnilapsi

  Huomenta vaan kaikille!

 • Topias Nurkkala
  Topias Nurkkala

  Juuh, hyvää yötä vaan kaikille.

 • Hei Hei
  Hei Hei

  lol, en vielä edes vielä kuunnellut/ katsellut, Hyvä alku ... 😂. Kiitos teille. Ok, vähän kuuntelen..😬

 • gulli
  gulli

  just heräsin hyvää aikaa

 • JKV ꪜ
  JKV ꪜ

  \3

Seuraava